Vår familj består av mig, Tina och min man Håkan, Sonen Rasmus och dottern Alvalie. Vi bor i ett litet samhälle i Flens kommun som heter Malmköping. Det ligger ca 10 mil sydväst om Stockholm.

Vi har ett katteri i hemmiljö där vi föder upp traditionella Sibiriska katter. Hela familjen är engagerade och involverade i uppfödningen. Det allra viktigaste för oss är att våra katter trivs och mår bra tillsammans med oss.

I avelsplaneringen prioriterar vi katternas hälsa först och strävar efter att föda upp friska och fina rastypiska Sibirer. Vi tittar också väldigt mycket på temperamentet på föräldradjuren när vi planerar vår avel. I första hand säljs kattungar som socialiserade mysiga sällskapskatter, men när det dyker upp något lovande i våra kullar kan de givetvis även säljas till avel och/eller utställning. Vi testar alla våra vuxna katter för HCM och Fiv/Felv regelbundet. Våra kattungar blir vana vid våra hundar, Max och Rally. De tycker att det är jättespännande när vi har kattungar i huset.

 

Är du intresserad av kattunge eller har andra frågor, kontakta oss på 0157-20034 eller 070-3810034 eller mejl: tina_hakan@hotmail.com  följ oss gärna på facebook – S*Sibelinaz

Bannern är gjord av Anette Sundman.