Vi har kattungar – Se B-Kullen

Våra kattungar är alltid minst 12 veckor när de lämnar oss. Föräldrardjuren är fritestade från HCM och Fiv/Felv. Kattungarna är vaccinerade, avmaskade, chipmärkta och veterinärbesiktade, registrerade i Sverak och har Sverakstamtavla. De är försäkrade från 6 veckor och dolda-felförsäkrade i Agria. Ett års medlemsskap i Sällskapet Sibirisk katt ingår i köpet. De blir mycket socialiserade och är vana med både vuxna och barn, andra katter och hundar. Vi ger dem massor av gos, bus och kärlek. Med varje kattunge följer ett paket med mat, kam, leksak mm. och givetvis support från oss.
Ingen kattunge tingas utan tingningsavgift och intresserade ska givetvis träffa kattungen och oss först. Våra sålda kattungar får absolut inte användas i blandrasavel.

Reserverad – Någon har visat intresse för kattungen, men den kan komma att bli ledig igen.

Tingad – Handpenning är lagd och tingningsavtal är skrivet.

Under utvärdering – Vi vill se hur kattungen utvecklas utifall den ska gå vidare i avel. Den kan eventuellt bli ledig igen.

  • Ta gärna kontakt genom telefonsamtal eller mejl med en presentation av er och tala om vilket hem och vilka förutsättningar du kommer att ge din kattunge.
  • När kattungarna är 4 veckor så börjar vi ta emot besök av intresserade. Innan dess kan ingen kattunge tingas med handpenning, endast reserveras.
  • Tingning av en kattunge sker när tingningsavgift och avtal skrivs.
  • Du som ringer eller mejlar måste vara över 18 år.
  • Vi säljer inte våra kattungar som utekatter. Det går att lösa med koppelpromenader, innätad balkong/altan eller kattgård.
  •  Då vi bokat in en tid för besök, så har jag full förståelse för att det kan uppkomma förhinder. Vi är inte mer än människor. Meddela mig då detta, via mail eller telefon.
  • En katt som köps till sällskap ska inte ”tas eller ge en kull” på, den ska kastreras.
  • Om vi kommer överrens om att en hona eller hane ska gå i avel, ger jag min fulla support och stöd när det gäller tester, parning, dräktighet, förlossning, registrering, kattungeförsäljning, och annat som hör till.